Auto und Mädchen

Als ik aan het einde van mijn leven voor God sta, hoop ik dat ik niet …

Als ik aan het einde van mijn leven voor God sta, hoop ik dat ik niet ...
 - Hartmut Richter 

When I stand before God at the end of my life, I would hope that I would not hav...


Als ik aan het einde van mijn leven voor God sta, zou ik hopen dat ik geen enkel beetje talent meer zou hebben en zou kunnen zeggen, ik gebruikte alles wat je me gaf. –Erma Bombeck www.modelcitizenmag.com # Chooseyourcover #modelcitizenmagazine #modelcitizenapp #modelcitizenmedia #mode tijdschrift #tijdschrift omslag #fashioneditorial #fashionphotoshoot #fashionprofile #allfashion

Tags

Related Articles

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Back to top button
Close
Close