Ideen Heute

Ik ben enthousiast omdat ik een kleine DIY-video voor Insta dre wil …

Ik ben enthousiast omdat ik een kleine DIY-video voor Insta dre wil ...
 - mein feenstaub - Blog: DIY, Dekoration, Lettering & Pflanzen 

Ich bin ganz aufgeregt denn ich will gleich ein kleines DIY Video für Insta dre...


Ik ben erg enthousiast omdat ik een kleine DIY-video voor Insta wil maken. Niets groots maar de ontploffing is de muziek Mijn extreem muzikaal getalenteerde man @torbenfugger heeft speciaal een lied voor mij gecomponeerd zodat mijn video's hun eigen geluid en herkenningswaarde krijgen. Ik hoop dat ik alles tot vanavond in prime time kan afmaken #gingeredthings

Tags

Related Articles

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Back to top button
Close
Close