Ideen Heute

Wat een prachtige dag vandaag, toch? Dat was pure zomerzomer! Ik heb …

Wat een prachtige dag vandaag, toch? Dat was pure zomerzomer! Ik heb ...
 - Garten 

Was für ein herrlicher Tag heute, oder? Das war doch indian summer pur! Ich hab...


Wat een prachtige dag vandaag, toch? Dat was pure zomerzomer! Ik heb er zo van genoten en we waren de hele dag in de tuin. Dankzij de vriendelijke hulp van mijn ouders lag het bos 's middags volledig in de schuur, dus we hadden genoeg tijd om van de dag te genieten ? En morgen moet het weer zo leuk zijn Ik zal blij zijn! Een prettige avond gewenst ? #indiansummer# Sunshine # # vintagegarden land leven # # wohnenundgarten g

Tags

Related Articles

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Back to top button
Close
Close